MIRËSEVINI NË
SHOQATËN E INFERMIERËVE TË SHQIPËRISË

Shoqata e Infermierëve të Shqipërisë u themelua më 04 Nëntor 2016 në Tiranë si një nevojë e Infermierëve për tu përfaqesuar dhe për tu rritur profesionalisht.

Misioni ynë është të jemi në krah të Infermierëve për rritjen e vazhdueshme profesionale dhe si një zë i tyre në problematikat që kanë.

Vizioni ynë është të rrisim cilësinë e shërbimit të Infermierëve me standarte Europiane dhe të përgatisim brezat e rinj duke investuar tek ta në forma të ndryshme.

0
Anëtarë
0
Trajnime të zhvilluara
0
Certifikata të shpërndara
0
Vite operimi
BLOGU MJEKëSOR
PARTNERË